Zakaj k zobozdravniku na Hrvaško?

  • Na tisoče zadovoljnih pacientov iz cele Evrope
  • Naše klinike izvajajo najmodernejše dentalne posege
  • Klinike opremljene z najmodernejšo stomatološko opremo

Povprašajte o ponudbi!


Izkušnje pacientov

Spoštovana stomatološka ordinacija,
Medtem ko se poslavljam od vas, bi rad izkoristil priložnost in izrazil svoje zadovoljstvo nad tem, kako se je vse odvilo. Posebej nad posegi, ki so jih izvedli kirurg in njegovi asistenti. Vsi so zelo prijazni! Bil sem zelo zadovoljen z urejenostjo in čistočo stanovanj in posebna zahvala gre našemu vozniku za njegovo vožnjo in način kako se je znašel na zahtevni poti. Kljub neprijaznemu vremenu nas je pripeljal do cilja žive in zdrave in v nobenem trenutku ni zanemaril potreb in želja nas potnikov.
Lep pozdrav.

Sante, Biella (Italija)

Šele danes smo uspeli prebrati pošto in bilo nam je zelo lepo prebrati Vaše čestitke, ki vam jih z veseljem vračamo. Čeprav smo se v Italijo vrnili več mesecev nazaj, se Vas spominjamo z radostjo in smo zelo srečni, da smo Vas spoznali. Ste osebe, ki zedinijo učinkovitost, resnost in poštenje z veliko simpatičnostjo. Srečanje z Vami je bila je čista sreča in z veseljem se bomo vrnili na Hrvaško ne le zaradi zdravstvenih razlogov, temveč ker je srečanje z Vami zadovoljstvo samo po sebi. Še en prisrčen pozdrav! Upamo, da nam slabo vreme ne bo preprečilo poti in da se kmalu vidimo!

Franco in Norma, Rim (Italija)

Vstopil sem v ta studio in ostal presenečen nad prijaznostjo, s katero asistenti komunicirajo s svojimi klienti. Umirjenost in profesionalnost, ki jo zdravniki in asistenti ustvarijo okrog pacienta....
Moje osebno mnenje je, da sam lahko zelo srečen, da sem (prek prijatelja) našel takšno izjemno stomatološko ordinacijo in edino kar lahko rečem je.... nadaljujte tako!!!

Franco, Livorno (Italija)

Zadovoljna sem z opravljenim delom. Celotno osebje je bilo zelo všečno, prijazno, dostopno in učinkovito. Odlične cene, tako kot celoten delovni sistem in gostoljubje, namestitev itd.
Iskreno jih priporočam.

Stefania, Livorno (Italija)

Topel pozdrav celotnem osebju.
Vsi ste bili prijazni in prisrčni in naredili ste tako, da sem se počutil dobro, čeprav sem bil zaskrbljen. Na moje presenečenje, imel sem se odlično.
Še enkrat hvala ... in nasvidenje naslednjič.
Lep pozdrav,

Demetrio, Rim (Italija)

Spoštovani zdravnik,
Rad bi se Vam zahvalil na gostoljubju in prijaznosti, ki sva jih moja soproga in jaz bila deležna z Vaše strani in strani vašega osebja med najinim bivanjem v Zagrebu. Nikoli se nisva počutila sama, čeprav sva bila daleč od doma. Vaša organizacija zares deluje odlično.
Še enkrat se Vam zahvaljujem in Vas pozdravljam z nasvidenje.

Fabrizio in Giuliana, Livorno (Italija)

Drago osebje, minilo je skoraj leto dni od našega bivanja v Zagrebu. Čeprav je naš prihod bil povezan s stomatološkimi posegi, nam je ostal v lepem spominu ... celotnega osebja Vaše ordinacije.
Želeli smo se Vam zahvaliti na gostoljubju in tretmaju, ki smo ga bili deležni.

Lara, Padova (Italija)

Želim izraziti vso svoje zadovoljstvo s posegi, ki sem jih do zdaj opravil v Vaši stomatološki ordinaciji. Srečal sem maksimalno prijaznost, veliko profesionalnost in učinkovitost cele ekipe. Delo, ki ste ga opravili pri meni, je odlično in brez kakršnih koli problemov. Zaradi tega se Vam neskončno zahvaljujem.

Maurizio, Modena (Italija)

Verjamem, da pogosto berete podobne pohvale, poskušali bomo narediti spisek, da boste razumeli:
• imate odličen pristop k stranki, s katerim dosežete, da se le-ta počuti dobro
• za enkrat lahko rečemo, da smo zelo zadovoljni, da smo se odpravili na dolgo pot in prispeli do Vas (pravimo za enkrat, ker so naši posegi na polovici)
• pokazali ste vrhunsko profesionalnost, vrhunsko sposobnost, simpatičnost in dovolite mi, da dodam, veliko iskrenost
• naša želja je, da Vam v Italiji naredimo veliko reklame, ker si jo res zaslužite
• srečni smo, da smo naš denar tukaj vložili v našo oralno higieno
Hvala za vse!

Grazia, Milano (Italija)