Zakaj k zobozdravniku na Hrvaško?

  • Cene nižje 50-80% kot v državah EU
  • Petletna garancija na vsa naša protetična dela
  • Na tisoče zadovoljnih pacientov iz cele Evrope

Povprašajte o ponudbi!


Garancija

Kdo namešča vsadke pri nas?

Specialisti oralne kirurgije

V naših klinikah namestitev vsadkov izvajajo izključno specialisti oralne kirurgije z večletnimi izkušnjami na področju nameščanja vsadkov. Vsi naši implantologi so mednarodno šolani stomatologi, za seboj imajo cel niz strokovnih seminarjev s področja oralne kirurgije in implantologije ter redno aktivno sodelujejo na mednarodnih konvencijah in seminarjih. Zelo pogosto sodelujejo tudi v vlogi gostujočih predavateljev in na ta način prenašajo svoje znanje in izkušnje na kolege po vsem svetu.

Zakaj nameščati vsadke na Hrvaškem?

Stomatološka fakulteta v Zagrebu je ena izmed najbolj cenjenih stomatoloških fakultet v Evropi, hrvaški stomatologi so izjemno cenjeni tako znotraj kot izven Evropske Unije. Priznani so kot vrhunski strokovnjaki in specialisti na svojih področjih delovanja ter postavljajo standarde tako na domači kot tudi na mednarodni implantološki sceni.

Cena tudi do 70% nižja kot v Sloveniji

Ali obstaja garancija za vsadke?

V naših klinikah nameščamo titanske vsadke Astra Tech, Nobel Biocare in Straumann, eni med najbolj cenjenih proizvajalcev dentalnih vsadkov na svetu. Ti vsadki imajo doživljenjsko garancijo proizvajalca in so kot takšni najboljša izbira za vse paciente, ki stremijo k najboljšemu kar tržišče sodobne dentalne implantologije nudi.

Ali je cena na Hrvaškem nižja kot v ostalih državah EU?

Hrvaški implantologi so po strokovnosti med najboljšimi na svetu, Astra Tech, Nobel Biocare in Straumann implantati, ki jih nameščamo, so prav tako med najboljšimi na svetu, obenem pa je cena za kompletno storitev na Hrvaškem lahko tudi do 70% nižja kot v Sloveniji. Razlog za to so izjemno nizki stroški dela, ki naredijo razliko med cenami v Vaši državi v primerjavi s hrvaškimi. Na ta način boste deležni storitev najboljših oralnih kirurgov, najboljših vsadkov z doživljenjskim jamstvom, vse to v novi, moderno opremljeni stomatološki kliniki in po najboljših cenah v Evropi.